Joulumyyjäiset & koko kylän pikkujoulu 12.12.2020

Laitetaan takkaan tuli, hehkuviini lämpiämään ja katetulle terassille jouluista ostettavaa pukinkonttiin!

Lauantaina, 12.12. klo 12 Vuorenmaja avaa ovensa jouluiseen tupaan! Tule nauttimaan ruuasta ja juomista sekä tekemään ostoksia myyntipöydistä. Ennakkoon on mahdollista varata Juustofondue väh. 2 hengelle tai Raclette väh. 4 hengelle.

Vuorenmajan omassa myynnissä ainakin talon pähkinätorttua, olut- ja siiderilahjoja, Haapamäentalon hunajaa, Keskisen myllyn gluteenittomia tuotteita sekä Herkkujuustolan juustolahjapaketit.

TERASSIN PÖYTIIN VOIT TULLA VAPAASTI MYYMÄÄN OMIA JOULUISIA TUOTTEITASI, VARAATHAN VAIN PAIKKASI Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 🙂!

HUOLEHDIMME PUOLESTAMME HYGIENIASTA JA TURVAVÄLEISTÄ KAIKISSA TILOISSA, JOTEN SAAVUTHAN SINÄKIN MEILLE VAIN TERVEENÄ, KIITOS!

Yksityistilaisuudet idyllisellä Viinitupa Vuorenmajalla


Talvikauden lokakuusta huhtikuulle Vuorenmaja palvelee tilausravintolana 6-30 hengen seurueita. Pyydä tarjous omalle ryhmällesi oli kyseessä sitten kokous, syntymäpäivät tai pikkujoulut ja tutustu tarjontaamme täällä: Ryhmämenut

Pirkanmaan lähiruokasafari 12.9.2020

Vuorenmaja osallistuu yhtenä kohteena Pirkanmaan Lähiruokasafarille lauantaina, 12.9. tarjoten lähiseudun tuottajien raaka-aineista valmistetun menun ja ruoka-annoksia. Tarjonnasta löytyy myös eurooppalaiset viinit sekä kotimaisten pienpanimoiden tuotteet. 

Piha-alueella pääsee lisäksi tekemään ostoksia pienimuotoiselta tuottajatorilta klo 12-16. Mukana torilla ainakin Matomutkan puutarha, Isoniemen tila ja Pieni Juurileipomo! Myynnissä myös Haapamäentalon hunajaa ja itsetehtyä omenahilloa.

Tervetuloa nauttimaan satokauden herkuista Mäntänvuoreen! 

 

   ISÄNPÄIVÄ VUORENMAJALLA 8.11.2020

Tuo isä nauttimaan Vuorenmajan herkuista ja tunnelmasta sunnuntaina 8.11.2020 klo 12-17!

Isänpäivänä Vuorenmajalla on tarjolla flammien, pretzeleiden ja keiton lisäksi meidän rakastettu SCHNITZEL eli paneroitu possunleike ranskalaisilla ja lisäkesalaatilla.

Toki voit tuoda isän myös Fonduelle tai Raclettelle; ennakkovaraus onnistuu vähintään 4 hengelle.

Otamme pöytävarauksia vastaan https://vuorenmaja.fi/fi/varaa-poyta tai puhelimitse 03 4747 457.

Lämpimästi tervetuloa! 

 

Mänttä Food Festival 29.8.2020

Vuorenmaja osallistuu omalla twistillään Mänttä Food Festivalille ja hemmottelee makunystyröitä metsäisellä tarjonnalla lauantaina, 29.8.2020, passeleita juomia unohtamatta. Palvelemme klo 13-23.

Olemme myös lauantain opastetun makupolun viimeinen etappi, joten meille pääsee Serlachius-bussilla iltaa viettämään :-)!
Varaukset lauantain makupolulle kannattaa tehdä nyt heti osoitteessa: https://serlachius.fi/palvelu/mantta-food-festivalin-makupolku-29-8 

Vuorenmajan Sapas-maistelulautanen (3 metsäistä suupalaa) & lasi viiniä (12cl) hintaan € 9,50!

 

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 4747457

      TripAdvisor

© Vuorenmaja 2020. All rights reserved.
Site by Aidia.